fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

Kinesiotaping

Ndihmon ne reduktimin e inflamacionit, lodhjes se muskujve, zvogelimin e dhimbjeve, zvogelimin e mundesise se lendimit dhe lejimin e sistemit te muskujve per te ndihmuar vete trupin te sherohet.

Efektet fiziologjike

Rivendosja e tensionit

Eshte efektiv ne rivendosjen e tensionit te duhur te muskujve dhe lehteson ose pengon tkurrjen e muskujve

Qarkullimi i gjakut

Rrit qarkullimin e gjakut dhe ndihmon ne eliminimin e edemes se tepert

Zvogelon dhimbjen

kinesiotaping punon si nje lloj pompe qe stimulon qarkullimin limfatik

Ndryshimet e ligamentit

Ndihmon dhe korrigjon ndryshimet e ligamentit