fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

Masazh terapeutik

Masazh dekontraktual

Perbehet nga nje seri e manovrave te prekjes, ngjeshjes, etj, te cilat permiresojne qarkullimin e gjakut dhe limfatik duke shperbere kontraktimet e muskujve

Masazh i indeve ne thellesi

Nje teknike masazhi qe eshte pjese e metodes Cyriax. Me nje teknike manuale te veçante, ajo vepron ne nje strukture anatomike, te lokalizuar mire dhe te kufizuar, te prekur nga nje fenomen inflamator post-traumatik. Ajo lejon te trajtohet vetem zona e demtuar pa nderhyre ne pjeset e indit te shendetshem ne afersi.

Masazh sportiv

I dobishem per permiresimin dhe rritjen e performancave atletike dhe sportive. Per te marre perfitimet me te medha, masazhi duhet te kryhet para gares (ngrohjes dhe rritjes se kapacitetit te muskujve dhe tonit) dhe pas gares (per t’u çlodhur muskujt). Po ashtu i rendesishem ne sherimin pas lendimit te muskujve.

Masazh linfodrenazh manual

Kjo eshte nje metode qe freskon ose pershpejton qarkullimin limfatik ne saje te manovrave ose veprimeve te veçanta. Perdoret ne trajtimin e edemes me origjine te ndryshme (post-traumatike, post-kirurgjikale, vaskulare, limfatike).