fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

Pishina

Pishina në qendren tone, me gjatësi 6m dhe gjerësi 4m, paraqet borde të ngritura, si dhe nje shkallë me mbështetje që favorizon aksesin brenda saj, është e pajisur me mjete moderne të nevojshme për rehabilitimin në ujë.

Temperatura prej 32° i lejon trupit nxitjen e qarkullimit te gjakut të favorizuar nga nxehtësia, lehtëson oksigjenimin e indeve, favorizon rekuperimin e muskujve dhe parandalon si spazmat ashtu dhe ataket kardiake për të predispozuarit.

Kushtet higjienike

Pishina eshte e pajisur me nje impiant te teknologjise se larte, ne te cilin uji qarkullon 24 ore pa nderprerje, derdhet ne kater anet e saj, shkon ne filtra, pastrohet si dhe pasurohet me uje te fresket rrjeti. Mirembajtja e pishines, kryhet cdo dite, duke i shtuar ujit tretesirat e nevojshme per te siguruar pasterti maksimale.

Per te garantuar higjienen e ujit ne pishine, qendra zbaton me perpikmeri rregulloren e saj te brendshme e cila dikton larjen perpara hyrjes ne uje si dhe perdorimin e kufjeve.

Pajisjet

Ne funksion te kryerjes se nje terapie sa me efektive, HydroLife ve ne dispozicion pajisje si: biciklete uji, hidromasazh, llastik, gira uji, cilindra, breza, kaviljere, tapa, step, doreza, flaterza,  etj.

 

image16
image15