fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

TENS

TENS, stimulimi nervor elektrik transcutanea eshte nje trajtim efektiv analgjezik, jo farmakologjik dhe jo invaziv. Gjate perdorimit te TENS-it pulse elektrike transmetohen permes siperfaqes se lekures me ane te nje elektrode.

Ne menyren me te zakonshme me te cilen perdoret TENS, gjenerohet nje rryme elektrike qe mund te aktivizoje selektivisht sensoret e medhenj fiber, pa aktivizimin e fijeve te vogla jopercjellese.

Ne mjekesi, TENS eshte mjeti me i zakonshem qe perdoret per trajtimin e dhimbjes.

Perdorimet e TENS

Dhimbje post-operacionale

Dhimbje e muskujve-kockave

Dhimbje lombare

Artrit

Nevralgji