fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

Ultratingulli

Efekti i ultratingullit permes rritjes se qarkullimit te gjakut lokal mund te perdoret per te ndihmuar ne uljen e enjtjes lokale dhe inflamacionit kronik, dhe, sipas disa studimeve, promovon sherimin e thyerjes se eshtrave. Dendesia e intensitetit ose e fuqise se ultratingullit mund te rregullohet ne varesi te efektit te deshiruar.

Perdorimi

Kapsuliti ngjitës (shpatulla e ngrirë)

Periartriti Skapulo-omeral

Artroiti (artriti i gjurit, artriti i krahut dhe i ijes)

Bursit

Tendiniti

Epicondiliti lateral, tendi i Akilit, tendini pateal)

Demtimet e muskujve

Lendim i tendinave

Cervikalgjia