fbpx
Email: info@hydrolifetherapy.com
Email: remicenolli@gmail.com
Tel: +355 69 55 77 332

Vacuum therapy

Cupping ose terapia me vakum eshte nje terapi alternative qe perdor thithjen e krijuar duke vendosur gota thithese ne trup per te trajtuar disa patologji si: dhimbje koke, artriti, demtim post-traumatik, reumatizmi, fibromialgi, lodhje dhe probleme te muskujve e skeletit. Kjo menyre e trajtimit nxit vete-sherimin duke rigjeneruar kapilare, duke rritur rrjedhjen e gjakut ne zonen problematike, duke ruajtur homeostazen dhe duke zvogeluar inflamacionin dhe toksinen.

Thithja nga kupa ndihmon per te liruar indet e ngurte dhe per te rritur furnizimin me gjak dhe limfa. Ajo gjithashtu nxit sistemin nervor, i cili ndihmon ne relaksimin e trupit dhe mendjes suaj. Terapia ndihmon ne zvogelimin e dobesise se muskujve, lodhjes, dhimbjes, spazmave, mpirjes, etj.